vrijdag 27 november 2015

A worse myth is getting worse

Why You've Been Duped Into Believing The Myth That The World Is Getting Worse and Worse http://nzzl.us/4Axv97p via @nuzzel
Based on social media and television news reports, multitudes are convinced that the world is growing worse and worse. Yet, there's absolutely no evidence of this. By every measurable standard, life is improving around the globe. Darkness is fading and the goodness of God’s Kingdom is truly taking root.
This statement isn't just a matter of opinion, but a reflection of verifiable statistics. Some of which I would like to share with you in the following article. Stay with me as I attempt to show how the world is actually getting better and better. ...



So now you knew belief.

Sinds het einde van de middeleeuwen boet de kerk aan invloed in maar niet voordat Spanje en Engeland fanatiek het evangelie verspreiden in de koloniën met de bijbel en soldaten voor geld. Nog een kleine 100 jaar geleden was dit christelijke praktijk. Nu het materialisme/kapitalisme gewonnen heeft dankzij diezelfde koloniën zijn vrijheid en democratie voor de ontstane consument die toverwoorden voor keuzevrijheid in producten, waaraan het tegenwoordige jihadisme te veel commerciële nadelen heeft kleven om stand te houden. De meeste oorlogsvluchtelingen willen iets productief s wat ze al bewezen met hun onderneming om te vluchten, want in een gebied in verwoesting is geen vrijhandel mogelijk. Het is het anti-commerciële deel van islam waar de westerse politiek op zoek is om met alle middelen te overtuigen van hun ongelijk, de activisten daarvan noemen we terroristen. Hetzelfde euvel treft de klimaat crisis waarbij transformatie naar een groene economie feitelijk niet winstgevend kan zijn voor de oude economie, het is geen toeval dat er wordt gebombardeerd in Irak en Syrië en dat vooral die oude olie slurpende (wereldwijde) economie wordt getroffen. Zonder dat terrorisme een handje helpt tijdens het roepen van Allah ahkbar, kan zulks niet lukken. Hun doelen echter zijn ongeveer hetzelfde als men in amerika bij mass-shootings (4 of meer doden) of rampage-killers (6 of meer doden) ziet (scholen, winkels, gebedshuizen, overheidsinstellingen, horecagelegenheden, hotels, etc ,met als procentuele uitzondering: familie en werkplaats) waarvan 44% ook zelfmoord pleegt.
En de irakeese, syrische of egyptische politie is net zo bewapend en corrupt als de amerikaanse maar dankzij het arsenaal in amerika aan handwapens (89 % in 2007)  heeft dus bijna iedereen toegang tot een wapen en bezit 34% tot 47% er een of feitelijk meerdere (resp. 2,62 tot 1.88) wapens uitgaande van de cijfers en een bevolking van 304 miljoen amerikanen, wat bijna hetzelfde of meer is als in Irak en saoedie arabie met 35% wapen bezit. Waarmee het onderscheid in gewelddadigheid tussen jihad moslims en evangelische christenen zowat is verdwenen. (En als men bedenkt dat in de VS ex-gevangenen geen wapens mogen hebben is direct duidelijk hoe het sociaal systeem en de angst voor wapens in de VS zich wreekt.)
Zowel de terroristen wereldwijd (4 bekeerlingen of meer?) als de mass-shooters (4 mensen of meer beschoten) proberen ongeveer elke dag te moorden en toch weerhoudt dat niemand om als toerist naar amerika te gaan terwijl bij een aanslag in bv. egypte en tunesie het toerisme meteen keldert. Omdat men dan een opvallende kapitalistische blanke toerist is tussen moslims zoals een opvallende arme neger is buitengesloten in corporate white protestant america. Terwijl 67% van de US mass-shooters blank is, oftewel: 1 op de 4,31 miljoen blanken in amerika wordt een blanke dodelijke mass-shooter, wat hetzelfde is als 364 religieus gemotiveerde moordpartijen van even zoveel jihadisten uit de wereldwijde populatie van 1,57 miljard moslims. Nog een overeenkomst tussen mass-hooters en moslimterroristen die geen land als geheel hebben bezet en al gepakt worden op een plan tot aanslag zoals ook mass-shooters ze plannen op onbewapende mensen. Welk evangelie gunned amerika exporteerd naar de rest van de wereld lijkt me nu wel duidelijk.
Hoe de wereld er had uitgezien indien jihadisme eerder was geweest dan de christelijke evangelisatiedrang is gissen maar waarschijnlijk waren dan nu de moordpartijen net zo triest geweest, echter hun fanatisme zegt wel hoe diep ze die historisch politieke vergissing(en) betreuren. Maar misschien is IS (nog) niet meer dan een tegenreactie op het door het westen gesteunde arabische lente revoluties, of denkt het dankzij de klimaatcrisis de hele wereld naar het arabisch model te kunnen reformeren.
Er zijn 8 landen binnen de europese unie waarvan het wapenbezit onder de bevolking hoger is dan 30% en 4 europeses landen (zwitserland, finland. servie en cyprus) met een hogere score dan Irak en saoedie arabie.
Karel Martel en Jan III Sobieski waar zijn jullie nu we je nodig hebben?