maandag 16 november 2015

Politieke landdag

IS zal niet rusten voor Eindtijd is aangebroken | Opinie | de Volkskrant: "Natuurlijk willen de meeste moslims niets met IS te maken hebben. Tenslotte vallen vooral zij ten prooi aan het geweld, al die onthoofdingsvideo's ten spijt. Maar dat betekent niet dat IS niet islamitisch is. IS is een sekte, zoals ook het christendom er meer dan genoeg kent en gekend heeft, en sekten keren zich altijd tegen het mainstream geloof waaruit ze voortkomen. Sekten zijn ook alleen te begrijpen vanuit dat geloof.
"



'via Blog this'



Na de gruweldaad en het verdriet volgen de al dan niet politieke verklaringen van de daad en de daarbij horende horrorverhalen elkaar snel op. De mensen worden dus vanaf vandaag feitelijk gebrainwashed door de media dat wat we (willen) gaan doen is gerechtvaardigd en goed en we zijn uitverkoren om daaraan te mogen meedoen, blablablabla.
Ondertussen valt tegen terrorisme niks te beginnen zoals de FARC, IRA, ETA en RAF al ons lieten zien (het eindigde pas nadat ze zelf de wapens neerlegde en meestal nadat ze politieke invloed kregen) en drijft onze fascistische reactie alleen maar meer goedgelovige mensen in de fuik van terrorisme.
Men vergeet dat mondiaal democratisch gezien IS een minderheid is, en dat het spel de spelregels blijkbaar zodanig heeft verandert dat er is afgesproken zich niet meer aan afspraken te houden. Het bewijs dat de VN dus ook niet functioneert voor alle partijen. In plaats van dat ze zoeken naar het brein achter de aanslagen kunnen ze dus beter achter het brein achter Syrië aan.
Er is een beproefd middel nog niet gebruikt omdat het sinds 1312 verboden is: de heroprichting van de orde van de tempeliers met goedkeuring van de paus. De enige andere optie is de KKK, maar die is anti-democratisch.
Indien men nu beseft hoe vaak de letters I en S wel niet voorkomen in het boek: de openbaringen, in de bijbel, dan valt alles meteen op zijn plaats. Wel 2016 keer, vaak in combinatie met het woord: maar en 't, en het cijfer 10. Ik heb geen flauw idee wat het betekent.