zaterdag 21 november 2015

Boko Haram is dodelijker dan IS - Nieuws - TROUW

Boko Haram is dodelijker dan IS - Nieuws - TROUW: "Terroristische aanslagen hebben vorig jaar 80 procent meer levens geëist dan in het jaar daarvoor. Een groot deel van de slachtoffers werd gedood door Boko Haram en IS. Het dodental steeg in 2014 meer dan in de veertien jaar daarvoor, concludeert het Institute for Economics and Peace in haar jaarlijkse Global Terrorism Index."



en
Dreigingsniveau Brussel naar het hoogste niveau - AD.nl: "Op last van de politie blijven zaterdag alle 69 metrostations in Brussel dicht. Dat meldde het Belgische vervoersbedrijf MIVB zaterdagochtend vroeg op Twitter. De mededeling volgt op een advies van het Belgische Coördinatieorgaan voor de Dreigingsanalyse (OCAD). Reizen per bus, tram of trein wordt ook afgeraden. In het Vlaams parlement in Brussel zijn alle activiteiten zaterdag afgelast."




'via Blog this'

De wedstrijd tussen Boko Haram en IS is nog meer realistische TV dan de realistische TV-shows vanaf 2000 ons konden voortoveren en waar 99,99% van jan-met-de-pet toch altijd een verliezer bij was. Nu zijn we tenminste allemaal verliezer.
IS kan alleen nog massabijeenkomsten proberen te treffen om de score gelijk te trekken, afgaande op de morbide cijfers uit 2014, of enkele flatgebouwen proberen op te blazen.
De manager die beide afdelingen van de firma die u de jihad bracht tot zulk een competitie dwong zou op zijn minst een boete tegemoet mogen zien.
But its real TV man!