woensdag 11 november 2015

Nederlands trots in bange dagen

Het moge duidelijk zijn dat als oorlogsvluchtelingen aan de grens geweigerd gaan worden omdat ze ons het werk zouden afpakken, het fiere nederlandse volk ook de auditief, visueel en verstandelijk gehandicapten de grens over moeten schoppen want daar hebben resp. musici, designers en softwareontwikkelaars niets aan. En waarom niet meteen iedereen die onproductief is naar de gaskamer sturen, want aan onproduktiviteit hebben politici geen moer.
Het is tijd voor actie, slechts een kleine 40 zetels verwijdert van een erdoganiaanse overwinning.
Dan zullen we zien wie dat russische vliegtuig in shram-el sheik neerhaalde, en met welk nederlands wapentuig. En aangezien we momenteel vinden dat op het wereldtoneel het alleen Poetin is die actie onderneemt (al lijkt het dan de verkeerde actie) stel ik voor om wat plekjes te reserveren in siberie voor politici, musici, designers en software ontwikkelaars, sans rancune, voor de wereldvrede.
Natuurlijk is de stelling Wilders of Moskou veel te simplistisch want doof liegen ze blind, blind liegen ze doof en achterlijk liegen ze idioot omdat die boodschap doof of blind is. En daarbij behoort het nederlandse tankbataljon tot de top van de alpenjagers, in alle animositeit.
Merkwaardig nadat duitsland alle agressieve politiek heeft verlaten het populisme toch zo welig in europa is gaan groeien, alsof het hun voornaamtse politiek export produkt was waarbij de wiedergutmachung heel europa medeschuldig heeft gemaakt aan de duitse afkeer.

Indien u nu denkt: paul verhoeven dat is toch de regisseur van floris, soldaat van oranje, robocop, total recall en startship stoopers, klopt; maar ook van bovenstaande propaganda film van Musserts belang voor Nederland. Komt dat zien.