zaterdag 9 januari 2016

Milo Moire again

Milo Moire Protests Sexual Assault in the Nude - artnet News: ""Respect Us! We are not fair game even when naked!!!" read a simply-painted protest sign created by Milo Moire on Friday. The Swiss artist wore the sign and little else during her performance in front of the Cologne Cathedral on Friday, which was a nude protest against sexual assault in the city."







'via Blog this'



Dit is hetzelfde als het vreemdgaan van een getrouwd paar om hun huwelijk te redden, terwijl je het dan al geen huwelijk meer kan noemen, zoals blijkbaar het geval is tuseen milo en haar levenspartner. Of nog sterker: verkrachting onder de publieke aandacht brengen door wildvreemden genitaal te gaan bevredigen. De dader en zonde dus al vóór zijn voor de verwerkelijking, en het daarmee dus zelf al gaan bewerkstelligen voordat het angstwekkend gebeuren daadwerkelijk plaatsvond. Het resultaat is eender qua sexploitatie en de naakte feiten zijn zodanig dat men voor de Dom met haar ongelijk staat te wachten als een dier. Voor sommigen is dit slechts een kwestie van semantiek en voor anderen meer een onbevredigd informatiegat. Wat nog het verschil is tussen haar en de keulense syriers is me niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk een blaasontsteking. Men moet ernstig twijfelen aan haar oprechtheid als men weet dat ze op het seksisme ook kapitaliseert. Wellicht kun je op dezelfde wijze vast iedere seksuele intimidatie voorkomen door alle stille genieters meteen in het gevang te gooien want stiekeme masturbatie is voor vrouwen al sexueel intimiderend, vooral als ze het alleen maar thuis doen en zich nog nooit aan een vrouw vergrepen heen want zelfs dat is al te pijnlijk voor ze. Vrouwelijk seksisme is een ondergeschoven en onderbelicht en walgelijk fenomeen dat wel degelijk objectieve aandacht behoeft. Maar welke debiel  kan dat managen of op muziek zetten? En waarom vinden vrouwen dat een echte kerel minstens een foute sadistische mafketel moet zijn. Vrouwen denken dat ze gelijkwaardig zijn door net zo seksistisch te zijn als mannen, maar die wreedheid bezaten ze al van nature, en draagt Milo nu geen bomgordel omdat het geil is of is haar de bomgordel ook gestolen?
Natuurlijk doet veronderstelde islamitische vrouwenhaat niet onder voor de latente onderdrukte gezonde vrouwenhaat van de westerse man, en kan in de masculine visie de europese man zelfs bevrijden van de seksuele overwaardering van de vrouw, ware het niet dat er niemand aan een vluchteling heeft gevraagd of islam volgens hem vrouwenhaat is terwijl zijn gezin is achtergebleven, alleen al vanwege de taalbarriere en het merendeel ook geen café inloopt. Dat romantiek de ware vrouwenhaat is is een discussie waard. Maar laten we wel wezen: in het uitgaanscircuit wordt er liever gesard en geklierd dan gepraat en is iedere vent niets meer dan een trekpop, een moslim legt daarom dan ook geen brandhout rond Milo. Flauw hè.