zaterdag 23 januari 2016

Verzetsspray voor Wilders in Spijkenisse

Arrestaties bij uitdelen verzetsspray door Wilders in Spijkenisse | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "De kleine groep demonstranten droeg borden bij zich met teksten daarop als 'Nep-feminist' en 'Emancipatie voor vrouw én vluchteling'. Zij riepen volgens RTV Rijnmond teksten als 'Wilders racist, geen feminist'. De oproep voor de demonstratie was via Facebook gedaan.

...

Volgens een verslaggever van de NOS op Radio 1 werden de vrouwen door aanhangers van Wilders agressief bejegend. Zo riepen PVV-aanhangers "daar moet een piemel in", een leus die eerder werd gescandeerd tegen een voorstander van een azc in Steenbergen. Ook werd er geroepen dat de demonstranten "zeker verkracht willen worden".




'via Blog this'



Het was dan ook een groot succes in Wilders campagne om van vrouwen het mandaat te krijgen voor zijn politiek, vooral bij degene die in de gaten hadden wat voor een vrouwenhaters er al in zijn achterban al aanwezig zijn. Zonder het mandaat van vrouwen krijg je niets gedaan. De rest van nederland kent nu zijn ware gezicht. Misschien verbaast u de reactie van feministen op Wilders verzetspray maar bedenk dat ze onafhankelijk en zelfstandig probleemoplossend willen zijn zonder mannen en dus hun beschermende ridderlijkheid helemaal niet vroegen. En daarom moeten mannen het ook niet willen verlenen. Iedere vrouw die daar wel om vraagt is dan ook geen feminist.
Dat Wilders niet reageerde met een veroordeling op de vrouwvijandige uitspraken van zijn electoraat in Spijkenisse blijft echter een kwalijke zaak en is in tegenspraak met zijn beweerde bedoeling.

step 6 should be a kick in the stomach

Vrouwenhaat

Vrouwenhaat is een listig begrip omdat ermee geduid kan worden de haat die vrouwen voelen of de haat die mannen voor vrouwen voelen. De haat die vrouwen voelen kan misandrie zijn oftwel mannenhaat. De haat die mannen voor vrouwen voelen heet misogynie, het verhelderd echter nauwelijks omdat met mannenhaat hetzelfde obscuur semantisch probleem opduikt en tevens op zich een onbepaaldheid blijft, met alle politieke gevolgen van dien. En niemand kan weten waar ze het nu eigenlijk over hebben dankzij de symmetrie van het begrippenpaar. Merkwaardig dat ze klagen ongelijkwaardig te zijn terwijl ze semantisch met precies hetzelfde probleem zitten. Daarmee bestaat die ongelijkwaardigheid niet in hun taalkundige beleving, oftewel is er geen reden voor ongelijkwaardigheid taalkundig gezien?
Dat vrouwenhaat dus mannenhaat is gaat net zo kort door de bocht en is net zo'n krachtige kreet als het orwelliaanse  ' war is peace'

Vluchtelingenhaat

Met vluchtelingenhaat belandt men in eenzelfde semantisch moeras.
De laatste smoes is dat Europa niet de middelen heeft voor het opnemen van alle vluchtelingen terwijl met hulp van het Vaticaan en zijn geschatte 400.000 kerkgebouwen (waarvan 45.000 in duitsland en 36.000 in frankrijk) er in Europa er nog makkelijk 10 miljoen vluchtelingen bij kunnen. Want als het een religieuze aangelegenheid is dan hoort een religieus instituut het dan ook maar op te lossen, en dankzij scheiding van kerk en staat moet de staat er wel buiten blijven. En als het vaticaan iedere christelijke kerkganger nu ook dwingt om 10 vluchtelingen in huis op te nemen en dit laat controleren door de inquisitie exsules dan zal het religieuze probleem weldra volledig zijn geabsorbeerd door europa.
Wat christenhaat en moslimhaat vast verbeterd.