donderdag 17 maart 2016

AfD doorbreekt morele superioriteit van Duitse elite - Elsevier.nl

AfD doorbreekt morele superioriteit van Duitse elite - Elsevier.nl: "Eigenlijk willen politieke bewegingen uit de marges van de macht de voorwaarde voor alle Europese waarden verdedigen: de joods-christelijk opvattingen en de Verlichting. Deze ‘heilige eenheid’ wordt in de ogen van de nieuwe partijen met uitroeiing bedreigd. Het morele schuldbesef uit het verleden belemmerde de nieuwe politiek, maar dat lijkt nu voorbij."



'via Blog this'



De 'heilige eenheid' wordt sowieso al bedreigt door die partijen die pretenderen haar te verdedigen.
Zoals partijen geleid door Marine le Pen, Frauke Petry, en waarschijnlijk Hillary Clinton ook. De verlichting en christendom zijn hoofdzakelijk mannelijk ontwerpen van de staat, en de valse zwijnen zoals Geert Wilders en Donald Trump maakten de huidige situatie mogelijk. Aangezien vrouwelijke rationaliteit onvindbaar is omdat haar verstand er alleen voor de sier tussen haar oren zit kunnen de traditionele westerse waarden alleen maar inleveren op deze laatste feminiserende golf van zelfstandige, onafhankelijke, dominerende vrouwen die eigenlijk niets beters te doen hebben dan lakens vouwen. De castratie van het westen en het ontwerp van de steriele staat waar alle opmerkingen over staatsbeleid zullen leiden tot een contactverbod zijn in volle gang.
Het is de opkomst van een vrouwelijk westen dankzij/ondanks het masculine islam waar het in wezen om draait. Alleen Bernie Sanders kon dit nog voorkomen.