dinsdag 8 maart 2016

Tijdreizen is mogelijk

Tijdreizen is mogelijk maar slechts in een richting. Van geboorte naar dood of van dood naar geboorte, deze laatste richting wordt gevolgd door zombies. Waarom we in onze richting nooit zombies tegenkomen is een gevolg dat tijdlijnen die tegengesteld aan elkaar lopen elkaar nooit snijden, alleen tijdlijnen die dezelfde richting uitlopen kunnen zich splitsen en samenvouwen in de tijd en elkaar snijden in singulariteiten in de ruimte om ons heen.

twee splitsende tijdlijnen,
waardoor in ieders levenspad de cruciale en triviale menselijke ontmoetingen slechts van volgorde veranderen.

Het is duidelijk dat als het universum weer begint in te krimpen en tijd achterwaarts draait dat de zombies uit hun graf rijzen, het vreten uitkotsen en hun shit vreten, en steeds stommer worden. De meesten halen echter hun geboorte niet, en waarom dit zo is nog steeds een wetenschappelijk mysterie. De mensen zelf zijn dan tijdens het inkrimpen alleen nog maar aanwezig als donkere materie en donkere energie.
Helaas dijt het universum eeuwig uit en zit God met het leven ongewoon te niksen, ongeveer zoals gelovige mensen ceremonieel zit te niksen in naam van God. Het universum is Gods ceremonie.
Indien het universum de in tijd de vorm heeft van de fles van klein dan is inkrimping wel mogelijk. De binnenkant van de fles gaat vooruit in tijd en de buitenkant van de fles gaat terug in de tijd. Indien God al bestaat dan kan Hij niet meer zijn dan het gat in de wand van de fles van klein, en dat is diabolisch eenvoudig. Voor de ongelovige is het gat in de wand van de klein-fles de plaats van de big bang die zelf werd veroorzaakt door twee tegengestelde tijdlijnen die elkaar kruisen en de grote van het gat werd veroorzaakt door de hyper inflatie direct na de big bang.