dinsdag 1 maart 2016

super tuesday

Vandaag weten we dus of de onstuitbare opmars van de vrouw in de maatschappij zich gaat doorzetten of dat de grootste lomperik en schreeuwlelijk alsnog de pleit wint over de ruggen van de sociaal zwakkeren.
Aangezien dergelijke vrouwen menen dat het huishouden en een staat regeren min of meer hetzelfde is en waar we niks over mogen weten en de lomperik de grootste haatdragende aandachtshoer is die alleen maar aandachtshoeren om zich heen verzameld heeft (die wanen dat hij vernieuwend en onafhankelijk van pers en sponsoring is maar dat was de NSDAP in 1920 ook) de uitslag een ongewisse zekerheid voor de armsten. Met dus als enige wetenschap dat de staat en de armsten elkaar zullen teleurstellen.


tuesday weld
http://www.imdb.com/name/nm0001839/?ref_=nv_sr_1
Indien Clinton wint dan lijkt de wereld af te stevenen op een convergentie tussen het rechtse amerika en het linkse europa, indien Trump wint is zulks een convergentie niet meer nodig indien de populisten in europa winnen, en ze kunnen winnen indien Trump (1,2) wint.
De uiteindelijke winnaar zal echter een ramp voor de buitenlandse betrekkingen met syrie, oekraine, rusland, china en noord-korea kunnen zijn. Met een VR-bril kunt u nu al van de verkiezingen genieten, en mochten de geopolitieke ontwikkelingen sneller gaan dan kunt nog altijd VR-bril 3D printen en dit linken aan het IoT en spelen alsof rusland zich als een buitenaards robotten invasievloot voordoet die amerika binnenvalt.
Indien degene die dan november dit jaar president van amerika wordt dan nog niet het genoegen van de vloek van tecumseh heeft ondergaan.
2016 wordt een spannend jaar want 66 jaar geleden stierf Al Jolson.

Op dezelfde wijze mag men een convergentie vermoeden tussen het westen en de Chinese cultuur, aangezien staten graag de meest succesvolle staat kopiëren en dus uiteindelijk, dankzij de klimaatcrisis, een Canada tot wereld dominantie leidt.