maandag 28 maart 2016

Keep calm and Carry on drowning

Het voordeel voor en terreurnetwerk dat een aanslag in Nederland plegen wil is dat het niet perse een treinstation of vliegveld hoeft te zijn, wij hebben onze fameuze dijken. Een juist geplaatste explosief kan al enorme schade toebrengen aan het achterland. Alleen flatgebouwen in dat achterland zullen dan nog veiligheid bieden, ook bij springtij. Indien ze gelijktijdig uitvalswegen, sluisen en bruggen van en naar hoger gelegen land en een kerncentrale in het te overstromen gebied opblazen zodat al het water en lucht radioactief vervuilt wordt dan kunnen we de landelijke alarmfase ophogen naar absolute paniek.



Nu weten de autochtonen wel dat een hierop 3 tot 15 jaar gevangenisstraf staat maar de onnozele goedgelovige zelfmoordterrorist is onbekend met dat feit, daarom stel ik voor om pamfletten boven IS-gebeid te strooien om ze hierop te wijzen en ze zo te demotiveren als we ze al snappen in de meest ruime betkenis van het woord, dit kan al met een goedkope drone. Want welbeschouwd hoeven ze misschien helemaal geen explosief te plaatsen en kunnen ze gewoon thuis de zaakjes regelen.
Indien Zuid-Holland dus vaker dan eens in de 5000 (wat?) overstroomd dan zat er waarschijnlijk een aanslag achter en geen klimaatverandering, en heeft het westers alcoholistennetwerk weer een succes behaalt.

Er blijken dus twee heel verschillende netwerken te zijn die met elkaar botsen, waarvan een netwerk een leugen lijkt te zijn voor de ander. De alcoholistische idioot of de achterlijke terrorist, om het geheel in balans te brengen is een derde waarde nodig zoals een ding of idee of persoon of ander netwerk.
Het mag dus geen alcohol of bomgordel zijn. Facebook, twitter en Google+ hebben feitelijk tot nu toe niks bijgedragen aan verzoening en dus blijft er silicium over.
Waarop de terroristen als verzoeningsgebaar kazen uithollen om te vullen met dynamiet en het posten naar de paus en Wilders, op dit bomontwerp is ook nog geen octrooi aangevraagd.
Maar laten we doen wat bij onze volksaard past: eerst de koe verzuipen voordat we de put dempen.