dinsdag 22 maart 2016

je suis gaston

131 dagen na Parijs weer een onsympathieke aanval op Europa, dit zal de politieke eenwording van europa alleen maar bespoedigen.
Nu nog Amsterdam, Berlijn en de hoofdsteden van de voormalige Oostbloklanden en dan heeft elk Europees land zijn deel gehad.
Het gif van de islamitische schorpioen gaat diep de democratie in en wakkert fascistische tendensen aan die het hoofd van de staat migraines bezorgen. Het 1000 jarig rijk van de terreurstaat lijkt al in aantocht sinds de Joodse staat is opgericht, en omdat Europa voor de wereld de eerste veroorzaker is van de opwarming van de aarde, en dus hoofdschuldige. Een industrialisatie die alleen mogelijk was dankzij de renaissance die in gang werd gezet door de werken van aristoteles tot ons gekomen via de kruistochten in het avondland via diezelfde moslims die nu aanslagen plegen. Het Europees medicijn van industrialisatie dat ons zou verlossen van slavernij en onwetendheid en wellicht mogelijk de honger heeft de wereld ziek gemaakt en de patiënt vermoord nu zijn dokter. Het is niet zo vreemd dat europa gehaat wordt.