zondag 30 januari 2011

Mubarak met collega-dictators uit protest de straat op

Mubarak met collega-dictators uit protest de straat op: "

Overal ter wereld zijn dictators woedend de straat op gegaan om te protesteren tegen de Egyptische opstand. De dictators willen hiermee laten zien dat president Hosni Mubarak niet alleen staat in zijn strijd tegen ongewapende betogers. “Mubaraks levenswerk staat op het spel”, aldus een woedende Kim Jong-Il (Schitterende Ster van de Paektu Berg, Noord-Korea). “Je investeert jaren van je leven in het opzetten van een efficiënte geheime dienst, martelt honderden burgers en verziekt de toch al corrupte economie van je land, en wat krijg je ervoor terug? Boze burgers die je partijbureau in de fik steken.”


Aleksandr Loekasjenko (Stalen Leidsman, Wit-Rusland) is bang dat het hek van de dam is als de demonstraties in de Arabische wereld nog langer doorgaan. “Ik zie het somber in als de Egyptenaren blijven volharden in dit onverantwoordelijke gedrag”, aldus de alleenheerser. “Ik roep alle rechtgeaarde fascisten en antidemocraten daarom op om zo snel mogelijk een einde te maken aan deze wandaden.”


Robert Mugabe (Neger des Heils, Rhodesië) ziet de invloed van blanke infiltranten in het Noord-Afrikaanse land als doorslaggevend. “Witte mensen kunnen daar ongehinderd over straat. Dan vraag je natuurlijk om moeilijkheden. Bij ons laten ze het al een jaar of twintig uit hun hoofd na Roberts speciale voetzolenbehandeling. Twee dagen voor een revolutie zwaaien met gummiknuppels is daarbij vergeleken ronduit amateuristisch.”


De verbijsterde despoten hebben een Facebook-pagina in het leven geroepen om Mubarak te steunen, genaamd ‘Tyrants United’. Hier zijn tal van emotionele reacties te vinden, onder andere van de Libische leider Khadaffi die verklaart de ‘gezamenlijke folteravondjes nooit te zullen vergeten.’


"