woensdag 7 september 2011

Vrouwelijk orgasme is niet te verklaren

Vrouwelijk orgasme is niet te verklaren: Wetenschappers moeten concluderen dat het orgasme van de vrouw evolutionair gezien niet te verklaren valt. Dat mannen een orgasme krijgen als ze seks hebben, is evolutionair gezien logisch. Het moedigt ze aan om zoveel mogelijk seks te hebben en hun genen te verspreiden. Maar het vrouwelijke orgasme is niet zo gemakkelijk te verklaren.
Apen
Dat begint al bij de apen. Hoewel alle mannelijke primaten een orgasme kunnen krijgen, geldt dat niet voor de dames. Zo kent een vrouwelijke gibbon dat bijvoorbeeld helemaal niet. En datzelfde geldt voor sommige vrouwen van onze soort: het vrouwelijke orgasme is namelijk veel moeilijk op te wekken dan dat van mannen.
WIST U DAT… …de hersenen van een vrouw onlangs...

Het vrouwelijke orgasme lijkt een list van de natuur te zijn, om zoveel mogelijk partners te selecteren met haar orgasme en de beste mag zich papa noemen en de rest mag sterven aan AIDS. 
Of het is gewoon vermomde doodsangst waar mannen maar blijven intrappen, omdat het een vorm van mimicry betreft.
Aangezien er geen nut voor te bedenken valt, had het feitelijk al moeten zijn uitgestorven, maar vrouwen met een orgasme vinden neuken blijkbaar lekkerder dan vrouwen zonder orgasme, maar beide kunnen zwanger worden zonder orgasme.