maandag 13 augustus 2012

RTL Nieuws - Buurt heeft genoeg van notoire naaktloper

RTL Nieuws - Buurt heeft genoeg van notoire naaktloper:
 Een fervent naaktloper in Heerhugowaard heeft de buurt flink tegen zich in het harnas gejaagd. Zijn escapades in sm-pakjes vallen slecht bij de buren. "Hij wil aandacht? Dan krijgt hij aandacht."...
...Vanwege zijn pakjes en de webcam vermoeden de buren dat de man een soort sm-slaaf is, die opdrachten uitvoert die hij via internet krijgt. De politie heeft de man nog niet kunnen betrappen. "En voor schennispleging mogen wij iemand niet vasthouden", zegt een woordvoerder van de politie."

Dus:

"
Politie.nl - Man gearresteerd voor schennispleging:
De politie heeft woensdagmiddag rond 13.30 uur op het politiebureau een 40-jarige man uit Best aangehouden op verdenking van schennispleging.


Politie.nl - Aangehouden voor schennispleging: Op de Beestenmarkt is donderdagavond 24 mei een 38-jarige man uit Deventer aangehouden voor openbare schennispleging.
"

klare taal hoor! Mediatactiek?

Aha:

'Filmen arrestatie bemoeilijkt werk agent' | nu.nl/binnenland | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl: 'Filmen arrestatie bemoeilijkt werk agent'
AMSTERDAM - De politie is 'allerminst' blij met het filmen van arresties door omstanders. De beelden daarvan verschijnen steeds vaker op Youtube."

Het is dus de webcam schuld.
Gelukkig is er nog altijd de ME die ook filmt.