zaterdag 17 november 2012

Vayoel Moshe - Wikipedia

Vayoel Moshe - Wikipedia: Enkele standpunten uit Vayoel Moshe:

De zionisten zijn het grootste kwaad en ergste gevaar dat de Joodse wereld ooit bedreigd heeft.
De zionisten zijn erger dan de karaieten, volgers van Sjabtaj Tzwi, de reformbeweging.
Ieder contact met de zionistische staat moet vermeden worden.
Het is verboden om geld aan te nemen van de zionistische staat.
Het is verboden om actief of passief deel te nemen aan de verkiezingen van de zionistische staat.
Het is toegestaan voor enkelingen om in kleine getallen naar het Heilige Land te trekken, zolang zij zich niet verzetten tegen het daar wonende volk door te proberen de macht te grijpen.
Het is verboden voor het Joodse volk om een leger te hebben.
De zionisten zijn verantwoordelijk voor de Shoah (Holocaust).
De zionisten brengen Joden over de hele wereld in dodelijk gevaar door hun handelingen.
Moslims zijn geen afgodendienaren.
De religieuze zionisten zijn nog erger dan de seculiere zionisten en proberen het zionisme in de ogen van de wereld goed te praten door er een Thora-vlag aan te hangen.
Joden mogen voor de komst van de Messias geen eigen staat hebben en niet massaal naar het Heilige Land emigreren.
De zionisten besmetten de gehele wereld met hun onreinheid.
"

Geschreven door een rabbijn notabene omdat:

 Zionisme - Wikipedia: De chareidische (ultraorthodoxe) rabbijnen en hun volgelingen bleven echter tegenstanders van het zionisme; sommigen sterker dan anderen. De grootste en een van de meest felle antizionistische bewegingen tot op de dag van vandaag is de Satmar-beweging. Hun vorige Rebbe (leider), Groot Rabbijn Joel Teitelbaum, is de schrijver van het beroemde fel antizionistische boek Vayoel Moshe. Ook de Edah HaChareidis, de extreem-orthodoxe rabbinale raad van Jeruzalem, is fel antizionistisch. Het ultraorthodoxe verzet tegen het zionisme is op geen enkele wijze verbonden met het seculiere karakter van de staat, maar is gebaseerd op de joodse wet (halacha), die een joodse staat voor de komst van de Messias strikt verbiedt.
"

En aangezien jezus niet de messias volgens de joden is en mohammed niet de messias volgens de christenen is en de vrouwelijke waardigheid niet de messias volgens de moslims is en volgens de materialisten sinterklaas de messias is en volgens de kapitalisten is de kerstman de messias, d.e.s.d. is de overeenkomst in hun monotheisme niet meer dan een andere god. Het is niet ondenkbaar dat armageddon de laatste slag om de zwarte piet is tussen de kerstman en sinterklaas en het vliegende spaghettimonster.