vrijdag 23 november 2012

100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources

100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources:

Op zoek naar de ultieme controle over een mens, door het verstand over te nemen. Welkom in de wereld van Mind Control.
Een zeer interessante maar tegelijkertijd ook zeer bizarre documentaire: Human Resources. Hoe corporaties, overheden en geheime diensten op zoek zijn naar de ultieme controle over de individuele mens en hele populaties, via controle over de geest / het verstand van die mensen.
Er komt onder meer aan bod hoe de Rockefellers veel geld staken in onderzoek naar menselijk gedrag om betere werkers te kunnen produceren. Maar ook komt uitgebreid aan bod hoe de overheid van de VS o.a. straling, ziektes en psychedelische drugs uitteste op haar eigen bevolking.
Na het zien van deze documentaire is de behoefte om je overheid (in ieder geval die van de VS) ooit nog te vertrouwen volledig verdwenen. Ook maakt het duidelijk dat het verstandig is nooit het leger in te gaan, tenzij je er natuurlijk geen probleem mee hebt te worden gebruikt als levend proefkonijn.
Mind blowing documentary about the History of Secret Programs, Medical Research, and Human Experimentation made by corporations and government institutions such as CIA and the military using behaviourism theories, mind control techniques, dumbing down strategies and ideologic propaganda to find ways of controlling people throughout the 20th century.

http://metanoia-films.org/about/ 

Met dank aan Ido voor de tip
Dat dit soort programma`s ook vandaag de dag nog lopen mag duidelijk zijn uit de horrorverhalen en beelden die we van de VS hebben gezien over hoe zij hun gevangenen in Guantanamo Bay behandelen.
Misschien toch verstandig nog maar eens de 30 universele rechten van de mens aan je directe omgeving te onderwijzen en een morele code gebaseerd op gezond verstand standaard op alle scholen te gaan onderwijzen?

De meest effectieve vorm van mindcontrol, beheers de informatie die mensen binnen krijgen via de media zodat ze de realiteit die jij wilt zelf in hun hoofd scheppen.
Aanverwante artikelen en informatie:

-) IMDB over Human Resources

-) Metanoia Films

-) De oorlog over uw verstand

-) The Century of the Self

-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia

-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal

-) Controlemechanismen van de 1%

-) The Liberty Academy

-) In het licht van voortbestaan

-) 21 leefregels gebaseerd op gezond verstand

-) De 30 universele rechten van de mens

"
Is dit hetzelfde als onder druk gezet worden met geld, gevangenis en sociale uitsluiting, werkloosheid, oncollegialiteit en bedrog om te doen wat een ander wilt zonder een zinnig argument gehoord te hebben? Noemen ze dat niet christelijk werken voor zielenheil, status en een goede naam, zonder dat er ooit een verlossing voor je zonden is?
Ik moet de documentaire toch eens een keer kijken als ik tijd heb want het duurt 2 uur.